Użytkownik
Witajcie. Nazywam sie Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy i chciałbym dołączyć do klanu PK.
Jestem miły, sympatyczny, przystojny, bezkonfliktowy, koleżeński, towarzyski, szybkostrzelający. Jestem zawsze pogodną osobą. I nie jestem upierdliwy (haha ;d)
Ale zacznijmy od samego początku. Narodziłem się w pięknym mieście Katowicach 17 lat temu. Można powiedzieć, że cała moja rodzina do 3 pokoleń wstecz wywodzi się z tego miasta marzeń, lub jego okolic. Mój ojciec zajmuje się handlem samochodami zaś moja matka jest niepracująca. Mam również brata, Michała, ma już 9 lat. Jest oczkiem w głowie całej rodziny. W mojej rodzinie panuje atmosfera wzajemnej akceptacji i szacunku. Z moimi problemami zawsze się mogę zwrócić do rodziców lub dziadków. Wiem, że mogę na nich zawsze liczyć.
Również pod względem materialnym moja rodzina ma się całkiem dobrze. Nie można powiedzieć, że jesteśmy milionerami, ale nie można także powiedzieć, że jesteśmy biedni. Stać nas na takie drobne luksusy jak internet i komputery, więc można powiedzieć, że nie jest źle. Nigdy nie cierpieliśmy głodu ani nie mieliśmy żadnych długów.
Aktualnie jestem po 1 klasie anglojęzycznej liceum ogólnokształcącego nr 4 w Katowicach. Jestem przewodniczącym mojej klasy. Mam wiele kolegów oraz koleżanek. Staram się unikać używek w stylu narkotyki ale przed innymi szczególnie się nie wzbraniam. Łącznie, z obu testów pogimnazjalnych miałem 87 punktów. Niezbyt przejmuję się nauką, po prostu jakoś samo tak wychodzi ;]
Moim hobby jest gra na gitarze i jazda na rowerze. Ostatnio także interesuję się configami do CSa oraz mitologia grecka.
Zacząłem grać w CSa pół roku temu. Nigdy wcześniej nie grałem w CSa 1.6 ani Condition Zero, zacząłem grę od Source. Mimo że początkowo nie osiągałem jakiś wielkich sukcesów, z czasem zaczęło mi iść coraz lepiej. Niejednokrotnie zdarzało mi się być pierwszym na serwie pod względem fragów. Mówię, że byłem pierwszy pod względem fragów, ponieważ wiem, że w CSie fragi są najmniej ważna rzeczą. Zawsze staram się grać team play, gdyż bardziej zależy mi na zwycięstwie drużyny a nie na samotnym kozaczeniu. Byłem już w kilku klanach CSa, lecz żaden z nich nie był bardziej znany. Nie zależy mi, by być w tzw. "pierwszym składzie", mogę być na rezerwie. Klanu szukam, gdyż nie chcę grać samemu, wolę być w klanie. Zawsze wykonuję polecenia lidera klanu, gdyż wychodzę z założenia, że gdybym nie chciał go słuchać, to nie byłbym w jego klanie. Unikam kłótni z innymi członkami klanu i ogółem wszystkimi graczami i ludźmi (wyjątkiem jest Yogurt). Moje ulubione bronie to nóż, M4, AK47, czasem awp lub scout. Moje ulubione mapy to głównie te standardowe oraz niektóre niestandardowe, jak de_tides czy cs_assault.
Mam rekomendację niektórych osób z klanu Pro Killer$ (np. Embriona), całego klanu Zjem Ci Mame (np. Pekina, Jasó/Pita, robinsoona/Bajusa) oraz wielu innych. Bardzo zależy mi na dojściu do klanu. Proszę o szybkie oraz pozytywne rozpatrzenie prośby.
Z wyrazami szacunku
Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy
Użytkownik
Tutaj są wyrazy poparcia od klanu Zjem Ci Mame
http://pit.xorg.pl/index.php
piszesz mądrze to mi się podoba
ale jakoś nigdy nie widziałem cie na fani może tam nie grasz ale tych których znasz grają tam.
jeśli tam grasz to mi się nie żuciles na pamiec ale może to przypadek
piszesz ze grasz dla calej drużyny hmmm powinnem cie zapamietac
PS. ale się rozpisales dobrze ze mam sentyzator glosu ivona. poczekamy na wypowiedz Energy-ego xD
Ostatnio edytowany przez wloHaty (2008-06-27 10:26:19)
Użytkownik
Cóż, grałem też pod innymi nickami, nie tylko Emiel Regis Terzieff-Godefroy...